Om oss

Vi er et veldrevet installasjonsfirma, med et godt og ekspansivt miljø. Vi holder til i moderne lokaler i Kværnerveien 5 i Oslo.

Vi har også elektrikere som bor i Eleverum og dekker med det område rundt Eleverum, Hamar og Trysil med mer. Har du prosjekter i disse områdene så ta kontakt med vårt kontor i Oslo for avtale om befaring og pris.

Vi er  15 ansatte og ble opprettet i 1994. Vi er alltid på jakt etter flinke folk legger stor vekt på arbeidsmiljø og jobber aktivt med videreutdanning, helse, miljø og sikkerhetsspørsmål. Er du en flink og ambisiøs elektriker eller lærling send oss gjerne en søknad. 

Dette er noe av hva vi jobber med:

Elektro installasjon i bolig og næring

Vi utfører alle typer sterkstrøm og svakstrømsinnstallasjoner.Alt fra service oppdrag til komplette anlegg på næringsbygg.

Varmeanlegg

Vi utfører alle typer varmeanlegg-Enten du skal ha panelovner i standard utførelse eller design ovner i glass. Vi legger varmekabler i vanlige betongkonstruksjoner, i lavtbyggende gulv eller under parkett. Ønsker du varmekabler i oppkjørsel og gårdsplassen din eller som sikring for isdannelse i takrenner har vi løsninger for dette også.

Lysanlegg

Vi samarbeider med bransjens ledende lysleverandører og gir deg gjerne forslag på alle typer belysningsanlegg.Enten det gjelder helt enkle installasjoner i hjemmet, fasade belysning, belysning i butikker eller restauranter.

Tele og datanettverk

Vi leverer sertifiserte komplette anlegg , alt fra en bruker til komplekse oppbyggede anlegg for mange hundre brukere. Vi leverer kablingssystemer fra cat5-cat 7 og fiber anlegg. Hos oss får du også, datarack, Ups, patchepaneler med mer.

Alarm og adgangskontroll

Vi leverer og monterer komplette innbruddsalarm anlegg og adgangskontrollanlegg som kan kobles opp mot en enkelt dør eller mot byggets SD anlegg

Brann og nødlysanlegg

Vi leverer og monterer komplette brann og nødlysanlegg. Alt fra frittstående anlegg til adresserbare store anlegg for borettslag og næring

Porttelefon anlegg

Vi leverer mange typer porttelefon anlegg og samarbeider med mange leverandører. Vi monterer standard porttelefon med tale og høyta1er , eller vi kan monterer porttelefon anlegg med video for ekstra sikkerhet.

DNV sertifiserte elkontrollører bolig 

Flere av våre ansatte er sertifiserte for brannforebyggende elkontroll for bolig . Vi hjelper deg gjerne med elkontroll av din eiendom eller oppbygging av IK / HMS system for ditt borettslag eller næringseiendom.

Prosjektering

Trenger du hjelp til prosjektering av ditt elektriske anlegg, hjelper vi deg gjerne.Vi samarbeider også med tekniske tegnere og kan levere tegninger i Cad versjon.

Oppbygging av IK/HMS system for næring og brl/sameier

Vi hjelper deg gjerne med elkontroll av din eiendom eller oppbygging av IK / HMS system for ditt borettslag eller næringseiendom.

Ladestasjon for elbil

En Gnisten elektriker har ekspertise og kompetanse til å installere gode ladeløsninger for elbil i private hjem, boligsameier og borettslag.

Smarthus løsninger

Du får større komfort og ofte også lavere strømregning. Når du kontrollerer de elektriske installasjonene i huset ditt via et styringssystem vil du oppleve mange nye fordeler.

Våre spesialområder:

Vi er gode på elektro og belysningsprosjekter for butikker, restauranter og hoteller. 

 

Gnisten Installasjon AS
Org.nr.: 971230126
Medlem av:
Godkjenninger:
AAA kredittverdighet
Nelfo
Ekomnettautorisasjon
Godkjent lærebedrift - vi har lærling
Sentralt Godkjent
Nemko
StartBANK
Gnisten Installasjon AS